Facility Services is één van de grootste en meest uitdagende werkvelden. Toch is een baan in de facilitaire diensten geen populaire keuze. Door de groei van onze sector en de geringe instroom van studenten in het facilitaire onderwijs, ontstaat er binnen enkele jaren een tekort op de arbeidsmarkt. Met deze site willen we studenten en aankomend studenten van vmbo, mbo, en hbo interesseren voor werken en leren in onze branche. We willen de bekendheid van de branche verbeteren, het versnipperde onderwijs bundelen en een match tot stand brengen tussen bedrijfsleven en onderwijs.

Het platform voor de facilitaire diensten

Deze site heeft twee gedeelten.

  • Op het eerste, openbare deel kunnen vmbo-, mbo- en hbo-studenten, aankomend studenten en andere geïnteresseerden zich oriënteren. Je kunt er achter komen of facilitaire dienstverlening iets voor jou is. Je kunt zien bij welke bedrijven je kunt werken en wat voor werk je kunt doen.
  • Het tweede gedeelte, het deel met de login, is speciaal voor mensen die de keuze voor een studie in de facilitaire diensten al gemaakt hebben of die al werkzaam zijn in de facilitaire diensten en op zoek gaan naar extra opleidingen. Hier vind je alles over opleidingen en trainingen, stages en vacatures. Dit gedeelte is ook voor praktijkbegeleiders en werkgevers. Iedereen die werkt in Facility Services kan hier zijn toekomst richting geven.

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte

Bekijk nieuwe vacatures in de facilitaire diensten

Bekijk actuele open dagen mbo

Bekijk actuele open dagen hbo