lab
Misschien denk je als hbo’er niet snel aan een carrière in de facilitaire wereld. Toch zijn er volop mogelijkheden voor gedreven hoger opgeleiden. De focus in facility management is de laatste jaren verlegd van kostenbesparing naar waardecreatie, nieuwe manieren van werken en risicobeheersing. Onze branche zit in een professionaliseringsslag waarbij wij steeds vaker kennis en ervaring zullen leveren in strategische partnerships, waarbij duurzaamheid, internationalisering en innovatie een grote rol spelen.  Dat vraagt om slim en creatief management.

Waarom een hbo opleiding Facility Managment?

Het vak Facility Management ontwikkelt zich in sneltreinvaart en is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke pijler van de bedrijfsvoering. De vierjarige opleiding bestrijkt een breed werkveld, van catering tot huisvesting en van vastgoed tot bedrijfsevenementen.

De facilitaire wereld is een mondiale wereld die in elk land zijn wortels heeft in de praktijk van alledag. De grote spelers zijn multinationals. Voor hbo’ers zijn er ook internationale carrièremogelijkheden en uitdagingen. Ben jij de eventmanager van de toekomst, ben jij die ‘hands on’ organisator, die hecht aan respectvolle en gastvrije omgangsvormen.
Klik dan snel door en lees alles over de opleidingen.