bar
Mbo’ers zijn vaak mensen die graag de handen uit de mouwen steken. Op zoek naar een combinatie van werken en leren. Ben jij ook zo’n praktisch ingesteld iemand? Iemand die wat hij leert, meteen wil uitvoeren? En ben je bovendien iemand die houdt van afwisseling en het bieden van service, dan kun je in de facilitaire dienstverlening echt alle kanten op.

Op mbo facilitair zijn er heel veel verschillende beroepen in de facilitaire dienstverlening. Zo kun je in de keuken van instellingen of bedrijven gaan werken, kun je verantwoordelijk worden voor het onderhoud of de schoonmaak van bijvoorbeeld ziekenhuizen of verpleeghuizen of kun je misschien wel als receptiemedewerker het visitekaartje van een bedrijf zijn.

Mbo’ers die houden van service, van mensen en van afwisseling maken kans op een leuke carrière. Wie er nog wat bij leert, kan ook doorgroeien, zowel in de breedte (je gaat dan steeds meer verschillende werkzaamheden doen) als in de hoogte (je kunt dan bijvoorbeeld teamleider worden).

De grote facilitaire bedrijven hebben de komende jaren meer jonge mensen nodig. Wil jij er één van zijn, log dan in en kijk waar en wat je allemaal kunt leren.